Нова седмица, нов късмет за зодиите. Денят ще Ви донесе неочаквана

...
Нова седмица, нов късмет за зодиите. Денят ще Ви донесе неочаквана
Коментари Харесай

Нова седмица, нов късмет за зодиите

Нова седмица, нов шанс за зодиите. Денят ще Ви донесе непредвидена среща с човек, който в миналото Ви е бил доста безценен.
Овен
Днес Вашият обичан човек ще Ви даде опция, да се избавите от някакви психически проблеми, които задоволително дълго са тровили Вашия живот и са Ви пречили да получите от самия живот най-много удоволствия. Не забравяйте да му поблагодарте за това, възползвайки се неотложно за новите познания и умения.
Телец
Не може да се каже, че този ден е най-подходящото време за огромни придобивки, решителни крачки и необятни жестове. Също не е уместно за търсене и избиране на дарове, като се изключи дребни публични сувенири. Постъпките през този ден ще се диктуват не толкоз от фантазията, колкото от деловите съображения и икономията на средства. Захванете се с настоятелен или битови дреболии, които са се натрупали за последните няколко месеца. Основа на Вашето държание би трябвало да станат рационалност, поредност и здрав разсъдък.
Близнаци
Денят няма да е изключително сполучлив за Близнаците, защото слабостите и грешките на представителите на знака, ще се набиват на очи. Няма да е елементарно да убедите хората, че сте способни на доста неща, тъй като пропуските Ви помнят всички, а достиженията по някаква причина остават без внимание. В обкръжението си евентуално ще намерите човек, който е имал пръст в публикуваната за Вас клеверническа информация. Денят е удобен за нови запознанства, като ще съумеете бързо да придобиете вярна визия за хората, с които имате работа. Романтични увлечения са малко евентуални.
Рак
В последно време сте работили в необикновено бързо движение: и физическо, и умствено. Дошло е време да поспрете. Откажете се от някои предложения и направете същинска обедна отмора, като планирайте да останете известно време на саме. Спадът на интензивността ще бъде потребен освен на Вас, само че и на портмонето Ви, а умножаване на средствата за черни дни, е доста значимо, в случай че желаете да извлечете максимума от бъдещо пътешестване.
Лъв
Ако Ви се коства, че сте се отклонили от правия път, сверете нещата със своя вътрешен компас. Попдсъзнанието Ви твърдо знае вярното направление, и би трябвало да се вслушате в него, с цел да преминете на идващия стадий от своя живот. Предстои Ви да усвоите още няколко урока. Някои от тях ще бъдат мъчителни, някои – проятни. Какво ще изберете, зависи от това, до каква степен уверени се чувствате. Ако сте подготвени да приемете предизвикването, изберете път, който не може да Ви изплаши. Ако пък Ви се желае успокоение, останете там, където се чувствате в сигурност.
Дева
Струва Ви се, че Вашата половинка е мощен човек? Духовно или физически – не е значимо.Днес ще се наложи да се убедите, че не всичко е по този начин. Оказва се, че половинката Ви е доста нежен и раним човек. Не позволявайте да се пречупи и я подкрепяйте в сложните моменти. Сега за нея това е доста значимо!
Везни
Денят ще Ви донесе непредвидена среща с човек, който в миналото Ви е бил доста безценен. Сега може да оправите позволените преди време неточности или да извършите самопризнание, за които по-рано не сте могли да наберете храброст. Но не би трябвало да мислите, че нешата ще се оправят на момента, а и че в никакъв случай няма да бъдат такива, както преди. Събитията от този ден би трябвало да приемате като мотив за преосмисляне на предишното, а не като опит за връщането му. Денят е не неприятен за мероприятия, свързани с Вашата работа – презентации, семинари, конференции и специфични изложения. Неформалното другарство с сътрудниците може да способства за професионалното Ви израстване.
Скорпион
Странностите, които стват във Вашето обграждане към този момент от много дълго време, повече не би трябвало да се пренебрегват, и затова през днешния ден отделете на това колкото се може повече внимание. За благополучие, Вие разполагате с задоволително време, с цел да се заемете напълно с тези неща, та по тази причина не се опитвайте да се оправдавате с изказванието, че имате доста работа. Отделете време (по опция през първата половина от деня), с цел да поговорите искрено за това. Бъдете настойчиви и твърди. Не се опасявайте да се опитате да се доберете до дълбочинната същина на нещата. По-късно единствено ще се радвате, че сте създали това.
Стрелец
Днес най на края и Вие може да имате мотив за ревнивост. Не го изпускайте – в близко време не Ви се планува различен подобен. А може би Ви се желае да поговорите за своите достолепия и минусите на обкръжаващите? Или просто да изкажете своите искания и да посочите злото? Е, не се ли премислихте?
Козирог
Този ден може да бъде изпълнен със знаци и по тази причина се постарайте да бъдете оптимално деликатни и наблюдавайте света към себе си. Обръщайте изключително внимание на необикновените съвпадения и не се учудвайте, в случай че някой различен стартира да се държи по напълно нетипичен за него метод. Продължавайте да вървите по пътя, по който се движите в този момент. Ако усетите някакво безпокойствие за неща, които се отнасят за живота Ви, точно през днешния ден може да намерите толкоз нужното Ви утешение.
Водолей
Плановете за този ден е по-добре, в случай че са направени от преди, а през днешния ден, по опция, единствено да се придържате към тях. Импровизациите ще се окажат много несполучливи, а опитите да се приспособите към обстановката единствено ще пораждат нови компликации. Общуването с околните изисква тактичност и такт. Ако говорите всичко, което мислите, безусловно ще провокирате спор. В същото време, всяка от рационалните Ви хрумвания може да се трансформира в безобидна форма. Ако се постараете да извършите това, просто ще бъдете изумени от лекотата, с която ще се вземат решение проблемите. Бъдете деликатни с храната!
Риби
Това е ден, в който може да постъпите по този начин, както желаете – да отложите работата и посветите най-много време на развлечения и приятни занимания. Жизненият Ви тонус е доста висок, изпълнени сте с сила и всяко натоварване ще понесете леко. Единственото неприятно за този ден са огромните разноски, само че за тях просто няма да съжалявате. Възползвайте се от опцията да посетите необикновени места и да разширите своя мироглед. В сферата на сантименталната обвързаност имате мощни положителни трендове.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР